034 373 000

069 373 00 00

zivanovic@poliklinikazivanovic.com

18 Jan
U Kragujevcu do dijagnostike i terapije bez zakazivanja i čekanja.

U Kragujevcu do dijagnostike i terapije bez zakazivanja i čekanja.

„Radila sam u specijalističko-konsultativnoj službi kragujevačkog Doma zdravlja, kao reumatolog. U trenutku kada više nisam imala mogućnosti da se razvijam i pružim pomoć svim zainteresovanim, zbog velikih gužvi, odlučila sam se na ovaj korak, kako bi pacijentima uvek bila dostupna“, kaže Doc. dr sci. med. Sandra Živanović.

Naglašava da u poliklinici može mnogo više da pruži pacijentima, da u istom danu bude odrađena i laboratorijska dijagnostika i ultrazvuk i neka intervencija. Dodaje da nema zakazivanja i čekanja, kao i da rezultati analiza stižu brzo.

Konsultativne preglede u poliklinici obavljaju vrhunski strucnjaci iz oblasti reumatologije, ginekologije i akušerstva, opšte, onkološke i vaskularne hirurgije, ortopedije i traumatologije, interne medicine, nefrologije, neurologije, endokrinologije, hematologije, pulmologije, urologije, pedijatrije, dermatovenerologije i fizijatrije. U poliklinici se može uzeti krv za biohemijske analize, kao i materijal za mikrobiološke i patohistološke preglede.
Uz pomoć muskuloskeletnog ultrazvučnog pregleda dr Sandra Živanović brzo dijagnostikuje različita bolna oboljenja koja zahvataju zglobove, ligamente, tetive, kosti, mišiće i druge meke strukture u organizmu. Na ovom aparatu rade i specijalisti poliklinike iz durgih grana.

Poliklinika „Živanović“ pruža usluge pacijentima i na terenu. U zavisnosti od potreba lekari opste medicine i internisti pruzaju usluge i u kući bolesnika. Na teren, po potrebi, izlazi i hirurg, za lečenje dekubita kod starijih pacijenata, davanje terapije ili bilo koje dijagnostike i terapije u kućnim uslovima. Porodiljama su na raspolaganju i patronažne sestre, koje im pomažu za negu novorođenčeta ili grudi, ali im daju i sve potrebne savete. 

Ekskluzivitet poliklinike „Živanović“ je „Orthokin metoda“, za koju imaju licencu za ceo region. U Srbiji svega nekoliko doktora primenjuje ovu metodu na pacijentima. Reč je o veoma uspešnoj metodi u okviru koje se pacijentu daje spostvena krv za terapiju oboljenja zglobova, tetiva, najčešće degenerativnih oboljenja kolena, kukova, laktova, ramena...

U okviru poliklinike „Živanović“ u prvoj polovini 2016. počeće da radi i Škola roditeljstva, namenjena mladim roditeljima i trudnicama. Prema rečima doktorke Živanović, to će biti prva privatna škola tog tipa kod nas. Plan je i da u budučnosti dodatno prošire spektar usluga koje pružaju.
Poliklinika „Živanović“ se nalazi u ulici Bulevar kraljice Marije 19. Zainteresovani sve informacije mogu dobiti pozivom na brojeve telefona: i .

 

Izvor: www.infokg.rs

Poliklinika Živanović © 2016 All rights reserved. CREATED BY W3Industry izrada web sajta cms SEO